Najaarsconcert Muziekvereniging Heijenoord

Foto: MV Heijenoord

VELP – Muziekvereniging Heijenoord uit Arnhem bestaat uit zo`n 30 muzikanten. Het repertoire varieert van klassiek tot modern, van jazz tot filmmuziek Zij geven een najaarsconcert in Velp.

Na het organiseren van het succesvolle 1e Internationale Muziekfestival Arnhem, van 14 t/m 16 juli jl. waarbij BT Orchester uit Bad Bramstedt (DL) en Musikkorps Saeby (DK) Arnhem een weekend lang van een gezellige en muzikale kant gezien hebben, is muziekvereniging Heijenoord druk bezig geweest met de voorbereidingen op haar jaarconcert.

Wil je genieten van een gevarieerd programma, waarin verschillende muziekstijlen aan bod komen en diverse solisten elkaar afwisselen? Op zaterdag 4 november ben je van harte welkom om te komen luisteren. Het concert vindt plaats aan de Kastanjelaan 13 in Velp en de toegang is gratis.

Vanaf 19.30 uur word je verwelkomd met een kop koffie van de vereniging en het concert zal om 20.00 beginnen. Na afloop van het concert is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de bar.

Wil je meer informatie betreffende het concert, stuur dan een mail naar [email protected] of bezoek de website of de facebook pagina .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen