Politie werkt zich in het zweet

Foto: politie.nl

REGIO – Politiekorpsen in de regio zetten zich in voor een goed doel. En u kunt ze steunen en doneren voor Serious Request 2017 .

Op woensdag 20 december, gaat Politie IJsselwaarden, hieronder vallen de korpsen Velp, Doesburg, Dieren en Politie Rheden-Rozendaal samen met Politie IJsselstreek ( Voorst, Brummen, Lochem en Politie Zutphen) hardlopen voor het goede doel.

Zij gaan hardlopend vanuit Zutphen via Velp naar het Glazen Huis in Apeldoorn om daar een mooi bedrag te doneren. Het streefbedrag van de politie is €1000,-  (stand op 24 oktober is €345,-)

Van 18 tot 24 december 2017 strijkt Serious Request neer in Apeldoorn

Om samen met heel Nederland in actie te komen voor een stille ramp. Via de site van 3FM Serious Request 2017 kun je je actie aanmelden.

Zo halen ze geld op om ouders en kinderen te kunnen herenigen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van de acties op 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om vermiste kinderen op te sporen, contact te herstellen en families te herenigen.

Lees meer over deze actie op https://kominactie.3fm.nl/actie/politie-ijsselstreekijsselwaarden-in-het-zweet, deel en doneer.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen