Huisdier van de week: Dikke maatjes Dirk en Maggie zoeken Duo Dag- en Nachtverblijf

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Dirk en Maggie zijn dikke vrienden. Maggie is een echte troetel, Dirk is wat meer schuchter, maar samen staan ze sterk. Maggie moet regelmatig gekamd, anders krijgt ze klitten. Beiden worden ze heel graag geaaid. We zoeken een fijne plek voor hen samen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

Maggie & Dirk

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Dirk en Maggie

 

Diernummer 21596 en 25388

Voor meer informatie: http://www.dierentehuisarnhem.nl/product/dirk-en-maggie/

Heeft u interesse? Geeft u Dirk en Maggie een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

Dirk & MaggieDierentehuis Arnhem e.o.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen