“De Heiknüüters” verrassen, Prins Herman de 2e en Adjudant Martin

RHEDEN – Na een aantal spetterende optredens van de dansgarde ’s en een heerlijke buut werd er tijdens het Prinsenbal van carnavalsvereniging “De Heiknüüters” afscheid genomen van Prins René de 1e en zijn goedlachse Prinses Yvonne.

In Feestburcht “Ons Huis” werden zij bedankt voor een fantastisch carnavalsjaar, ze waren een visitekaartje voor de vereniging. In zijn afscheidswoord gaf Prins René duidelijk aan dat zij ook geweldig hebben genoten van dit jaar.

Na een korte pauze was het tijd voor de opkomst van het nieuwe Prinsenpaar. En onder toeziend oog van onder andere gastvereniging De Blaospiepkes kwamen er twee grote flessen wijn binnen.

Tromgeroffel en de eerste fles ging open, en daar kwam níét de nieuwe Prins uit. Deze stond er al lang naast, raadslid Herman van Santen als Prins Herman de Tweede. Uit de 2e fles kwam zijn zwager, Adjudant Martin en vol enthousiasme kwamen zij het feestgedruis binnen springen.

Na de installatie met de gebruikelijke protocollen en de showdans van “De Heidebluumkes” kwam er een einde aan het officiële gedeelte. Hierna barstte er een geweldig feest los dat tot in de kleine uurtjes duurde.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen