Benefietverkoop foto’s in De Tuin van Sjef!

Foto: De tuin van Sjef

VELP – Op zondag 19 november en zondag 26 november van 14 tot 17:00 uur zijn er prachtige onderwaterfoto’s van Willem Kolvoort te zien en te koop in de nieuwe bezoekersruimte van De Tuin van Sjef.

De foto’s zijn een gift van Willem Kolvoort en de opbrengst uit de verkoop ervan komt ten goede aan het beheer van de tuin en het huis. Zondag de 19e wordt de expositie ook opgeluisterd met gitaarmuziek van Joost Kemmink.

De Tuin van Sjef is te vinden aan de Boulevard 33B, 6881HP, Velp (vlakbij de Achtsprong)

Ook in december zal de expositie nog te bezichtigen zijn. Meer informatie vindt u op de website www.detuinvansjef.nl.

De Tuin van Sjef is een door de mens vormgegeven natuuroase, midden in de bebouwde kom van Velp en grenzend aan de Rozendaalse Beek. Na het overlijden van initiatiefnemer en kunstenaar/natuurkenner Sjef van der Molen in augustus 2014, zijn vele vrijwilligers actief geweest met het voor de toekomst behouden van dit belangwekkende erfgoed.

En het is gelukt.

In december 2016 heeft de stichting De Tuin van Sjef kunnen kopen. Veel vrijwilligers hebben de stichting, het afgelopen jaar geholpen om de kamer van Sjef op te knappen en de tuin te beheren. Ook heeft de organisatie veel tuindagen en rondleidingen kunnen organiseren.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen