Rhedense begroting 2018 openbaar op website

Foto: geld

GEMEENTE RHEDEN – Op een nieuwe website van gemeente Rheden kan iedereen lezen waar de gemeente geld aan uitgeeft. Op de site is de volledige begroting van 2018 en de meerjarenraming is te bekijken.

Op de website kunnen belangstellenden op programma of thema zoeken met de bijbehorende doelstellingen. De website is te vinden op https://rheden.begroting-2018.nl

Wethouder Haverkamp van financiën zegt hierover:

“Het is een prachtig nieuw instrument waar we erg blij mee zijn. De informatie is hiermee toegankelijk geworden voor iedereen die wil weten waar wij het geld aan uitgeven. Vanaf nu hoeven mensen geen lijvig boekwerk meer te lezen, maar kan men op onderwerp kiezen”

Huishoudboekje in één oogopslag

Voor wie meer behoefte heeft aan globale informatie, heeft de gemeente ook een huishoudboekje in één oogopslag gemaakt. In dat overzicht kan men op hoofdlijnen zien wat de inkomsten zijn en wat de gemeente hiermee doet.

Op de website www.rheden.nl/begroting zijn alle documenten bij elkaar gezet en kan men kiezen om direct naar de begroting online te gaan, of het huishoudboekje te bekijken, of de begroting in een pdf document te downloaden.

article
109529
Op de website kan iedereen inzien waar de gemeente geld aan uitgeeft
GEMEENTE RHEDEN – Op een nieuwe website van gemeente Rheden kan iedereen lezen waar de
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/109529/109529/
2017-11-14T19:47:17+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2015/03/Geld2.jpg
Begroting, geld, geldzaken, gemeente Rheden, huishoudboekje, website
Nieuws