Velp krijgt een bijzondere lunchroom erbij: Lunchroom Het Broodplankje

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Woensdag 29 november opent wethouder Ronald Haverkamp om 14.00 uur lunchroom Het Broodplankje aan de President Kennedylaan 12a in Velp. Deze bijzondere  lunchroom is een initiatief van medewerkers en bewoners van Driestroomhuis Phoenixx.

De bewoners gaan onder begeleiding de lunchroom runnen. Inwoners van Velp en ook andere mensen kunnen hier brood kopen of genieten van een heerlijke lunch.

Het Broodplankje

Bij deze  lunchroom snijdt het mes aan twee kanten. Velp is een lunchroom rijker en de bewoners vinden in Het Broodplankje een zinvolle dagbesteding. Ook doen zij daar werkervaring op die hun afstand tot de arbeidsmarkt verkleint. Bij lokale ondernemers koopt Het Broodplankje, brood, vlees, kaas, groenten en andere producten die voor de lunch nodig zijn.

Lunchroom Het Broodplankje is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur geopend. Op 30 november opent zij haar deuren voor het grote publiek.

Driestroomhuis Phoenixx

In het Driestroomhuis Phoenixx in Velp wonen mensen onder begeleiding. Phoenixx wil dat de bewoners zoveel mogelijk meedoen met de maatschappij: in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Daarom heeft Phoenixx samen met de bewoners  lunchroom Het Broodplankje opgezet.

Kijk voor meer informatie over Driestroomhuis Phoenixx op: http://www.phoenixx.care/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen