Denk en praat mee over de toekomst van Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Inwoners, ondernemers en organisaties van Dieren zijn uitgenodigd om op woensdagavond 29 november tijdens een gebiedsconferentie mee te praten over de toekomst van hun dorp.

De gebiedsconferentie is een van de stappen om te komen tot een structuurvisie. In deze visie gaat beschreven worden hoe Dieren er in 2030 uit kan zien en hoe we dat gaan doen.

Onder de noemer ‘Mijn dorp van morgen’ werkt de gemeente Rheden sinds de zomer van 2017 aan een nieuwe structuurvisie voor Dieren. Als eerste stap zijn al 20 interviews gehouden met diverse bewoners, ondernemers en organisaties om te kijken wat er leeft in Dieren en welke vraagstukken er zijn.

Gebiedsconferentie op 29 november

Tijdens de gebiedsconferentie wil de gemeente samen met de aanwezigen ideeën ophalen en oplossingen bedenken voor deze vraagstukken. Inwoners, ondernemers en organisaties van Dieren zijn van harte uitgenodigd voor de conferentie die wordt gehouden op woensdag 29 november in zalencentrum Theothorne, Callunaplein 77 in Dieren. De avond begint om 19.00 uur maar om 18.45 uur staat de koffie en thee al klaar.
Er zijn diverse interactieve deelsessies over verschillende onderwerpen waar de aanwezigen uit kunnen kiezen.

Aanmelden

Inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 26 november door een e-mail te sturen naar [email protected] met vermelding van naam en contactgegevens. Na aanmelding krijgen zij enkele dagen voor de conferentie een uitgebreid programma toegestuurd.

Meer informatie

Kijk op www.mijndorpvanmorgen.nl of facebook.com/dierenmijndorpvanmorgen. Ook is het mogelijk telefonisch contact op te nemen met Robert van Vliet (026) 49 76 350/Tim Overbeek (026) 49 76 305 van de gemeente Rheden of te mailen naar [email protected]

Wethouder Nicole Olland: “Hierbij roep ik iedereen op die het dorp Dieren een warm hart toedraagt mee te doen met de gebiedsconferentie.
Het wordt een leuke interactieve avond waarbij ik u uitnodig uw ideeën voor de toekomst van Dieren met elkaar en ons te delen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen