Publiek benoemt inzending van 11-jarige Sarah uit De Steeg tot filmpje van de maand!

Foto: demuziekwedstrijd.nl

DE STEEG – De 11-jarige Sarah van der Lijke uit De Steeg, is met haar inzending voor De Muziekwedstrijd benoemd tot ‘Filmpje van de maand oktober’. Er werd door het publiek maar liefst 176 keer op haar gestemd.

Sinds 1 oktober kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar weer een filmpje insturen voor de online muziekwedstrijd van het Prinses Christina Concours. Iedere maand kan het publiek stemmen op het filmpje van de maand.

Sarah:

“Ik vind het geweldig dat ik heb gewonnen! Dank je wel iedereen die op me gestemd heeft! Ik vond het erg leuk en ook best spannend om aan het stemmen mee te doen!”

In oktober werden bijna 200 filmpjes ingestuurd. Alle inzendingen zijn te zien op http://www.demuziekwedstrijd.nl en in de app. Uiteindelijk beslist de jury, bestaande uit onder andere Tania Kross en Benjamin Herman, welke kinderen doorgaan naar de finale op 17 februari 2018 in Diergaarde Blijdorp.

Er kunnen nog tot en met 7 januari 2018 filmpjes worden ingestuurd voor De Muziekwedstrijd. Eind januari 2018 wordt bekend gemaakt wie de finalisten zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen