Heb je een plekje over bij je kerstdiner?

Foto: Kerstdiner Rhedens Maal

OPROEP –  Oprichtster en beheerder van de Facebookgroep Naastenhulp, Susanne Abrahams, biedt al jaren een plekje aan bij haar aan de kersttafel, voor mensen die alleen zijn of zich geen kerstdiner kunnen veroorloven.

Dit jaar is zij niet in die gelegenheid maar doet een oproep aan leden en niet leden van de Facebookgroep om ze te prikkelen om hun tafel open te stellen aan anderen.

Onder het mom: “Verbeter de wereld begin bij jezelf

Uit ervaring kan zij spreken van een groot succes en veel waardering. Zij heeft meerdere malen plaatsen aan haar tafel ter beschikking gesteld voor alleenstaanden maar ook voor gezinnen.

De Facebookpagina Naastenhulp is een besloten groep, aanmelden is noodzakelijk. Hierop kunnen leden laten weten of ze een plekje vrij hebben en een bordje om aan te schuiven.

Waar vier jij dit jaar kerst? Heb je zelf al plannen?

Voel je iets voor deze oproep en wil je een gezin of een alleenstaande een onvergetelijke avond bezorgen laat het dan weten. Het diner hoeft niet uitgebreid of duur te zijn. Vaak is even niet alleen zijn, een lekkere maaltijd ontvangen en gezelschap al voldoende.

Ik wil me niet aanmelden als lid, en dan?

Een oproep hiervoor mag, maar hoeft niet op de bovenstaande pagina. Deze oproep kan ook een inspiratiebron zijn om in uw eigen omgeving te kijken wie u dit aan zou kunnen bieden.

Naastenhulp een platform waar veel liefde, plezier, maar ook leed met elkaar gedeeld kan worden, en waar hulp in de breedste zin van het woord, gegeven en ontvangen kan worden door iedereen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen