Ook in Laag-Soeren is Sinterklaas aangekomen

LAAG-SOEREN – Afgelopen zaterdag werd Sinterklaas samen met burgemeester Petra van Wingerden in een antieke auto naar het Sprengenhus in Laag Soeren gebracht. Hier werd de aankomst van de Sint in het dorp gevierd en het afscheid van de burgemeester.

Na een welkomstwoord werd de Sint uitgenodigd om naar binnen te gaan in het Sprengenhus, hier zaten de kleine kinderen al klaar en zongen hem uit volle borst toe, nadat iedereen een cadeautje had gekregen waarbij burgemeester Petra van Wingerden hielp met uit uitdelen van de pakjes ging de Sint naar een andere zaal. Hier waren nog meer kinderen aanwezig en ook hier kreeg de Sint een bijzonder warm welkom.

Ook hier kregen de kinderen een cadeau dat zij met een spel konden verdienen. Nadat iedereen voorzien was van een cadeau en pepernoten vertrok de Sint weer, het plaatselijke muziekkorps Sempre Crescendo verzorgde de muzikale omlijsting.

En de Sint haastte zich vervolgens samen met zijn gevolg naar een volgend adres, want er moesten nog vele cadeaus rond gebracht worden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen