Sios ’61 wint in spannende partij van KVZ Zutphen

VELP/ZUTPHEN – Afgelopen zaterdag speelde Sios ’61 haar 4e wedstrijd van het lopende zaalseizoen, tegenstander was dit keer KVZ uit Zutphen.

Sios had het in begin lastig, wel een paar afstandsschoten maar geen succes. Toch was het Sios’61 mede door de dames met de 0-1score. KVZ probeerde het daarna en had door een gelukje de 1-1 op het bord, daarna was het de Velpse formatie, en weer de dames en zelfs de 1-3. In het vervolg waren de kansen steeds over en weer, toch wist de ploeg uit Velp een kleine voorsprong te behouden 3-7.

In de slotfase van de eerste helft was het KVZ dat veerkracht toonde,en men kwam langszij 7-7. Zo gingen de ploegen de rust in.

Na de pauze was het gelijk, de 8-7 voorsprong voor KVZ. Daarna was het Sios’61 die het wel probeerde ,echter de scherpte ontbrak, toch was het Sios die na 15 minuten de gelijkmaker aantekende.

Intussen nam de scheidsrechter wel wat nadelige beslissingen, en Sios leek er last van te hebben, op het einde van de wedstrijd had Sios’61 een kleine voorsprong 11-12.

2 minuten voor tijd leek het eerste puntenverlies aanstaande, echter KVZ miste een strafworp, gelijk daarna besliste Sios de wedstrijd met een doorloopbal en oerkreet. Op het einde vreugde bij de ploeg uit Velp 11-13 winst, na 4 wedstrijden nog steeds ongeslagen.

Over 2 weken de volgende wedstrijd thuis tegen DOS uit Enschede.