Sandra den Hoed sportheld gemeente Rheden

Foto: Sportbedrijf Rheden

DIEREN – Sandra den Hoed is op zondag 26 november gehuldigd als sportheld van de gemeente Rheden. Zij is in februari van dit jaar met de Masters Hockey Dames 40+ Wereldkampioen zaalhockey geworden.

Ook is Sandra afgelopen zomer Europees kampioen veldhockey in de categorie 45+ geworden.

Twee prestaties van formaat die een waardering verdient. Daarom is Sandra den Hoed door wethouder Constans Pos in het zonnetje gezet. Dit gebeurde op de nieuwe accommodatie van MHC Dieren. In het bijzijn van familie, bestuur en teamgenoten is deze prijs aan Sandra uitgereikt.

Sandra is niet alleen echte topsporter maar ook een clubmens. Ondanks haar talent is Sandra MHC Dieren altijd trouw gebleven. Binnen de club is Sandra als vrijwilliger zeer actief. Ze traint verschillende teams en regelt onder andere de zaalhockey. Iemand die niet meer weg te denken is bij de club.

Sportverkiezing Rheden verandert

In het verleden werden bijzondere sportprestaties -en verhalen in de gemeente Rheden uitgelicht tijdens de Sportverkiezing Rheden. Deze Sportverkiezing zal niet meer plaatsvinden. Wel blijft de gemeente sporthelden waarderen door unieke prestaties en verhalen direct na plaatsvinden in de spotlights te zetten, bij de sporter of vereniging zelf.

Ken je een sportheld? Laat het weten aan Sportbedrijf Rheden www.sportbedrijfrheden.nl

article
110773
Blijk van waardering uitgereikt aan Sandra den Hoed HMC Dieren
DIEREN – Sandra den Hoed is op zondag 26 november gehuldigd als sportheld van de gemeente Rheden.
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/110773/sandra-den-hoed-sportheld-gemeente-rheden/
2017-12-05T13:22:39+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2017/12/05131848/Huldiging-Sandra-den-Hoed.jpg
HMC Dieren, Sandra den Hoed, Sportbedrijf Rheden, sportheld
Nieuws, Sport