Concert Harmonie Unisono tijdens Dickens Festival Velp

Foto: Koos Roelofs

VELP- Het Dickens Festival Velp op zondagmiddag 10 december 2017 is gratis te bezoeken. De Emmastraat zal weer worden omgetoverd tot een authentieke en nostalgische dorpsmarkt. Vol met lekkernijen, bijzondere producten en ambachtslieden uit de tijd van Charles Dickens. Ook is er voor kinderen van alles te beleven.

Het harmonieorkest van Unisono Velp speelt twee keer in de Rooms Katholieke kerk; 14:00 uur en 15:30 uur. Loop gerust binnen en blijf naar een paar muziekstukken luisteren of nog beter geniet van 45 minuten muziek. Tussen 12:00 tot 17:00 uur zijn er ín en buiten de kerk zeer diverse optredens te bewonderen van meerdere gezelschappen op het gebied van muziek, dans en theater.

Tijdens het festival speelt het orkest voor een heel breed publiek en dat is plezierig muziek maken. Het muzikale programma bestaat uit een afwisselend repertoire. In de bijzondere kerk-akoestiek kunt u genieten van het prachtige ‘Pasadena’ van Jacob de Haan, het bekende ‘May Way’ van Jos Pommer, ‘Mood Romantic’ van Johan Nijs, en natuurlijk ‘Halleluja’ van Leonard Cohen. Het harmonieorkest staat onder muzikale leiding van dirigent Harry Weijkamp.

Misschien overweegt u om een muziekinstrument te leren bespelen. Of wellicht bespeelt u al een instrument en wilt u meespelen in een orkest. Tijdens het concert kunt u kennismaken met een ambitieus muziekgezelschap en informeren naar de mogelijkheden.

Voor informatie over Harmonie Unisono kunt u terecht op http://www.unisono-velp.info.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen