Afscheid burgemeester in Dieren

Foto: Simon Rijnbende

DIEREN – Burgemeester Petra van Wingerden-Boers neemt zaterdagmiddag 16 december afscheid van het dorp Dieren. Inwoners van Dieren en uit andere dorpen zijn die middag van harte welkom in de Orangerie, Theothorne of bij de noordkant van de Passerelle.

Om 14.00 uur is de ontvangst van burgemeester van Wingerden door onder andere de medewerkers van de Oranjerie in het Carolinapark in Dieren. Daarna gaat ze in de arrenslee naar de passerelle. Op de voetgangersbrug wacht haar een verrassing.
Vervolgens gaat de arrenslee onder begeleiding van de Gelreband Dieren via de Wilhelminaweg en het winkelcentrum Calluna naar zalencentrum Theothorne aan het Callunaplein 77.

Programma

De arrenslee wordt rond 15.15 uur verwacht bij Theothorne waar diverse verenigingen vertegenwoordigd zijn. Zo is er een optreden van het Dierens Harmonie Orkest, Dansclub ACC Anique. Budosport, Sportinstuif Gehandicapten, Bridgeclub en de Schaakvereniging geven een demonstratie.

Ook het Repair Café, buurtvereniging Stenfert en de Buurtbus zijn aanwezig. Om 17.00 uur brengt Petra van Wingerden een kort bezoek aan de kinderen op de kinderkerstmarkt van de Dierense Speeltuin aan de Rode Kruislaan 1. Ook daar wacht haar een verrassing.

Kerstevenement en kerstmarkt

Op het Callunaplein is een kerstevenement van 12.00 tot 16.00 uur met een levende kerststal en bij de Dierense Speeltuin is een sfeervolle kinderkerstmarkt. Er is een brassband op het Callunaplein en zijn er activiteiten voor kinderen. Tevens wordt er gratis chocolademelk en glühwein geschonken.

De kinderkerstmarkt in de speeltuin is van 16.00 tot 20.00 uur. Kinderen kunnen onder andere stokbrood bakken. De toegang is gratis wel graag opgeven via http://www.dierensespeeltuin.nl/nieuws/geef-je-op-voor-de-kerstmarkt/

Organisatie
Een werkgroep bestaande uit Maud van Braam, Gerrie Lubbers, Thomaz van OS, Ben Denekamp en Jos Spanbroek hebben samen met een groot aantal vrijwilligers dit afscheid mogelijk gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen