Drie nieuwe ereleden bij Rheko

Foto: Rheko

RHEDEN –  Tijdens de laatste ALV heeft korfbalvereniging Rheko drie ereleden benoemd wegens hun jarenlange verdiensten voor de club.

Jeltje de Boer, Dick van Kooi en Harry Schoppers hebben zeer lange tijd diverse functies voor Rheko verricht en stoppen nu met hun huidige taak. Voor Jeltje is dat de sponsorcommissie en voor Dick en Harry is dat de hoofdcommissie technische zaken (HTZ).

Jeltje heeft zich in het verleden op velerlei gebied ingezet voor de jeugd van Rheko en tot voor kort ook het kledingbeheer georganiseerd.

Dick heeft veel training gegeven en veel wedstrijden gefloten, maar is vooral de man geweest die ervoor zorgde dat Rheko steeds weer een nieuwe hoofdtrainer kreeg.

Harry heeft allerlei taken verricht op korfbaltechnisch gebied. Hij was vooral bestuurlijk actief in de jeugdcommissie (onder meer wedstrijdsecretaris, organisatie schoolkorfbal) en 30 jaar in de HTZ (daarvan oprichter en voorzitter). Vanuit die commissies zat hij ook 34 jaar in het bestuur.

Alle drie de leden zijn al meer dan 40 jaar lid van Rheko en in het verleden ook al benoemd tot lid van verdienste.

Jeltje, Dick en Harry, van harte gefeliciteerd met het erelidmaatschap en hartelijk bedankt voor jullie niet aflatende inzet voor Rheko!

Namens Korfbalvereniging Rheko uit Rheden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen