Extra prijzen bij de carnavalsoptocht van 2018 in Rheden

Foto: www.facebook.com/carnavalsoptochtrheden

RHEDEN – Tijdens de carnavalsoptocht in Rheden op 11 februari 2018 worden naast de traditionele prijzen ook een tweetal nieuwe prijzen geïntroduceerd: de aanmoedigingsprijs en de beloning voor het invullen van de publieksprijs.

Aanmoedigingsprijs

Deze wordt uitgereikt aan een deelnemer die geen andere prijzen heeft gewonnen, maar waarvan de optochtcommissie vindt dat zij toch een prijs verdient. Aanleiding hiervoor kan divers zijn.

Publieksprijs

Het stemmen voor de publieksprijs wordt ook aantrekkelijker: Onder de invullers wordt een winnaar getrokken bij de prijsuitreiking op het Meester B. van Leeuwenplein. Voorwaarde is wel dat de winnaar direct de prijs in ontvangst neemt. Is de prijswinnaar er niet? Dan wordt er een nieuwe naam getrokken.

De volgende prijscategorieën voor deelnemers zijn bepaald:

  • Jeugd t/m 15 jaar. In deze categorie heeft elke deelnemer prijs doordat er een eerste-, tweede- en oneindig derde prijzen zijn.
  • Volwassenen. In deze categorie zijn 5 prijzen te winnen.
  • Publieksprijs. Deze prijs wordt bepaald door stemmen uit het publiek.

Zin om mee te doen?

Aanmelden voor de carnavalsoptocht Rheden kan online via http://www.cvdeheiknuuters.nl/optocht Wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes? Like dan de Facebook pagina https://www.facebook.com/carnavalsoptochtrheden

(Foto: Optochtcommissie Cv. De Heiknüüters gemaakt door Wil van Zummeren)

Optocht 2018

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden