Voorzitter van Stichting de Elleboog neemt afscheid tijdens jaarlijkse kerstviering voor vrijwilligers

VELP – Op vrijdag 15 december was er een gezellige dag voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor trefpunt de Elleboog.

Trefpunt de Elleboog is een van de buurthuizen van de gemeente Rheden en bevindt zich in het woonzorgcentrum voor ouderen Nieuw-Schoonoord in Velp.

Je kunt daar al vele jaren terecht voor allerlei activiteiten: van inloopsoos en bingo tot Yoga en bridge. Bezoek de website www.elleboogvelp.nl om te zien wat je er allemaal kunt doen.

Bezoekers van de Elleboog worden ontvangen door een gastvrouw of -heer die kan zorgen voor een kopje thee, koffie of een ander drankje.

Sinds december 2013 is Stichting de Elleboog verantwoordelijk voor het beheer van het trefpunt.

Hans Baten was de eerste voorzitter. Onder zijn leiding heeft het trefpunt succesvolle jaren beleefd, maar nu heeft Hans plaats gemaakt voor zijn opvolger Jos Cremers. In een toespraakje werd Hans bedankt voor zijn werkzaamheden door de secretaris van de stichting Louis de Rijk.

Zoals elk jaar tijdens de kerstviering werd door Joke Hagenbeek een mooi gedicht voorgedragen, waarin zij deze keer Kitty Hachmang in het zonnetje zette. Kitty is met haar negentig jaar het oudste lid van het gastenteam.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen