Nieuwjaarsconcerten Isseltaler Musikanten

Foto:

REGIO – De Isseltaler Musikanten openen het jaar 2018 met twee ‘Nieuwjaarsfeestconcerten’

In januari gaan ze op twee plaatsen in de regio hun traditionele Nieuwjaarsconcerten met Egerländerblaasmuziek geven.

Het eerste nieuwjaarsfeestconcert wordt gegeven in Angerlo; daar concerteren de muzikanten op zondag 7 januari 2018 om 11.30 uur in Dorpshuis de Meent, Prinses Margrietlaan 3a.

Op zondag 14 januari 2018 staan de muzikanten in Laag-Soeren op de planken. Het orkest is dan te beluisteren met het feestelijke nieuwjaarsprogramma in Hotel Café Restaurant De Harmonie te Laag-Soeren, aanvang 11.30 uur. De Harmonie is gevestigd aan de Harderwijkerweg 35.

De toegangskaarten à € 8,00 voor de concerten zijn (voor aanvang) aan de zaal verkrijgbaar maar kunnen ook gereserveerd worden via: 026-3820245/ [email protected]  of via www.isseltalermusikanten.nl. Ook zijn kaarten via de e-Ticketshop van het orkest te bestellen. De zaal is een uur voor het optreden geopend.

Er zijn 3×2 kaarten te winnen. Like het bericht op de volgende Facebookpagina en maak kans op 2 entreekaarten. Geef in een reactie aan naar welk concert u zou willen, Angerlo of Laag-Soeren  (deze actie loopt t/m 3 januari 2018, winnaars krijgen op Fb een persoonlijk bericht)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen