Carol van Eert nu officieel nieuwe burgemeester van gemeente Rheden

DE STEEG – Carol van Eert heeft afgelopen donderdagmiddag de belofte afgelegd ten overstaan van van Commissaris van de Koning Clemens Cornielje en is daarmee geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Rheden.

Vervolgens kreeg Carol van Eert de ambtsketen omgehangen door locoburgemeester Nicole Olland en werd hem de voorzittershamer overhandigd. Hij is de opvolger van Petra van Wingerden die sinds 2004 burgemeester van gemeente Rheden was en haar functie eind 2017 heeft neergelegd.

Dat gebeurde donderdagmiddag in de raadzaal van het gemeentehuis van gemeente Rheden aan de Hoofdstraat in De Steeg. Van Eert, 55 jaar, getrouwd en vader van drie kinderen, lid van de PvdA, was hiervoor burgemeester van de gemeente Beuningen.

Nieuwjaarsreceptie

Donderdagavond was het tijd voor de nieuwjaarsreceptie van gemeente Rheden en hadden zich veel ondernemers, leden van verenigingen en belangstellenden uit gemeente Rheden zich verzameld om te luisteren naar de nieuwjaarstoespraken van locoburgemeester Nicole Olland en de nieuwe burgemeester Carol van Eert.

Carol van Eert:
“Voor mij staat zeker 2018 in het teken van de ontmoeting. Ik hoop velen van u de komende weken en maanden te leren kennen en samen met u te spreken over hoe wij gezamenlijk het wonen, leven en werken in onze gemeente zo goed mogelijk kunnen aanpakken. Ik wens u allen een gezond, een veilig en een inspirerend 2018 toe.”

(Foto 1 t/m 7: gemeente Rheden)

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

  • Lees HIER de hele nieuwjaarstoespraak na van locoburgemeester Nicole Olland.
  • Lees HIER de hele nieuwjaarstoespraak na van burgemeester Carol van Eert.

Nieuwjaarsreceptie gemeente Rheden 2018

 

gallery
112454
Donderdagavond was het tijd voor de nieuwjaarsreceptie van gemeente Rheden
DE STEEG – Carol van Eert heeft afgelopen donderdagmiddag de belofte afgelegd ten overstaan van
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/112454/carol-eert-nu-officieel-nieuwe-burgemeester-gemeente-rheden/
2018-01-12T11:47:53+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/01/12113744/01112018-Burgemeester-C.-van-Eert-2018-%C2%A9-foto-Gemeente-Rheden-160-1.jpg
Ambtseed, Ambtsketen, Belofte, Burgemeester, Carol van Eert, gemeente Rheden, Installatie, Nicole Olland, Nieuwjaarsreceptie, rheden.nieuws.nl, Toespraak, voorzittershamer
Foto's, Gemeenteberichten, Nieuws