Studiekring ‘de Verdieping’ van start in de Bibliotheek te Dieren

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – Eind 2017 ging in de Bibliotheek Dieren een nieuwe studiekring, genaamd ‘de Verdieping’, van start. Een kleine groep mensen komt eens in de 14 dagen bij elkaar om maatschappelijke ontwikkelingen, ideeën en meningen met elkaar te delen.

Zo ontdekken ze samen nieuwe dingen, verdiepen zij zich in elkaar en in de onderwerpen die worden aangedragen en wisselen ze kennis met elkaar uit. Mensen die belangstelling hebben om aan te sluiten zijn van harte welkom.

In Nederland zijn inmiddels ongeveer 40 studiekringen actief. Met de nieuw gevormde studiekring ‘De Verdieping’ kent Dieren nu 4 actieve studiekringen.

Geestelijk actief blijven, samen nieuwe dingen ontdekken en je verdiepen in anderen past in de tijdgeest en de boodschap van Eric Scherder, de bekende neuropsycholoog van de Vrije Universiteit van Amsterdam, om je geest fit en gezond te houden.

Een studiekring is een succesvolle combinatie van ontmoeten, ervaringen delen en iets nieuws ontdekken. ‘Het houdt het hoofd jong en bevredigt de nieuwsgierigheid’, aldus een van de deelnemers. ‘Bij een studiekring blijft je geest actief.’

Woensdagmiddag

Deelnemers van ‘de Verdieping’ komen om de twee weken op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur bij elkaar in de Bibliotheek Dieren. De andere studiekringen hebben een vaste plek en tijd in multifunctioneel centrum De Oase, tegenover de bibliotheek.

Meedoen?

Mensen die belangstelling hebben om aan te sluiten bij ‘de Verdieping’ of bij een van de studiekringen in De Oase zijn van harte welkom. Ze kunnen gewoon eens komen kijken of het iets voor ze is en of ze een ‘klik’ hebben met de deelnemers.

Meer informatie is te vinden op http://www.oasedieren.nl of http://www.bibliotheekveluwezoom.nl/studiekringen. Bellen of mailen kan ook. Ilse Coenen, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom geeft je graag meer informatie via 06 – 44 29 41 85 of [email protected]

 

 

article
112527
“De studiekring houdt me bij de les en geestelijk actief door dingen op te zoeken en er achter aan te gaan.”
DIEREN – Eind 2017 ging in de Bibliotheek Dieren een nieuwe studiekring, genaamd ‘de Verdieping’,
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/112527/studiekring-verdieping-start-bibliotheek-dieren/
2018-01-12T14:06:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/01/12140536/Studiekring-de-Verdieping-Bibliotheek-Dieren.jpg
bibliotheek, Bibliotheek Dieren, de Verdieping, rheden.nieuws.nl, Studiekring
Nieuws