Samen met de kinderen wordt de Actie Kerkbalans ingeluid!

Foto: PKN Dieren

DIEREN – Zaterdag 20 januari luidt de Protestantse gemeente Dieren de Actie Kerkbalans in. De Actie Kerkbalans is de manier voor de leden van de kerk om hun financiële bijdrage te geven.

Dankzij Kerkbalans kunnen kerkgemeenschappen functioneren en kunnen zij hun maatschappelijke functie blijven vervullen; zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren, zowel tijdens de zondagse eredienst als bij de activiteiten doordeweeks.

Inluidmoment

Samen met vele kerken door het hele land luidt die dag om 13 uur de kerkklok van de Ontmoetingskerk als start van de Actie Kerkbalans. Met het inluidmoment worden alle betrokkenen enthousiast gemaakt over wat de kerk kan betekenen. Niet alleen voor de kerkleden maar ook voor de wereld dichtbij en ver weg. Kinderen mogen om 13 uur heel hard bellen met een belletje dat ze eerst in het kerkgebouw moeten zoeken. Tijdens de bijeenkomst wordt digitaal contact gelegd met het landelijke inluidmoment in de Pauluskerk in Baarn. Het inluidmoment duurt van 12.30 tot 13.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Lejon Maaskant zal als voorzitter van het College van Kerkrentmeesters om 13 uur de klok luiden samen met de per 1 januari 2018 nieuw aangestelde kerkelijk Jeugd- en jongerenwerker Jantine Groenewold.

Vanaf 20 januari gaan ruim 60 vrijwilligers op pad om de envelop van Kerkbalans bij een kleine 1000 adressen van de kerkgemeenschap te bezorgen en een week later weer op te halen.

Lees meer op www.pkndieren.nl/kerkbalans.

article
112565
Zaterdag 20 januari luidt de Protestantse gemeente Dieren de Actie Kerkbalans in
DIEREN – Zaterdag 20 januari luidt de Protestantse gemeente Dieren de Actie Kerkbalans in. De
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/112565/samen-kinderen-wordt-actie-kerkbalans-ingeluid/
2018-01-13T15:00:21+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/01/13150000/Kerk-is-van-ons-allemaal.jpg
Actie Kerkbalans, Inluidmoment, Ontmoetingskerk, Protestantse gemeente Dieren, rheden.nieuws.nl
Nieuws