Open dag Het Rhedens op zaterdag 27 Januari

Foto: Het Rhedens

DIEREN/ROZENDAAL – Zaterdag 27 januari opent Het Rhedens haar deuren voor de jaarlijkse open dag. Toekomstige leerlingen, hun ouders en andere belangstellenden zijn meer dan welkom om kennis te maken met het schoolleven op Het Rhedens De Tender, Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal.

Tijdens de open dag is er van alles te doen. Er zijn interessante voorlichtingsbijeenkomsten en er worden demonstraties gegeven op het gebied van natuurkunde, scheikunde, techniek, verzorging en nog veel meer vakken. Leerlingen ontvangen de bezoekers, organiseren leuke optredens en alle 8e groepers krijgen een pakket informatiemateriaal, mét een leuke verrassing!

Het Rhedens De Tender

Praktijkonderwijs. (Vak)opleidingen en diploma’s op maat. Kleine klassen, in- en externe stages, veel sport en cultuur, een persoonlijk onderwijsplan, voor een toekomst die écht bij jou past! Ben jij vooral goed in leren door te doen? Kom dan naar de open dag van Het Rhedens De Tender. Deze school biedt goed en modern praktijkonderwijs binnen een omgeving waarin jij je veilig, begrepen en welkom voelt.

Tijdens de open dag maak je kennis met de leerlingen, docenten en locatiedirecteur; je kunt ze alles vragen! Ze geven informatie over ons leerlingvolgsysteem Presentis en je krijgt informatie over de diverse stages, een belangrijk onderdeel van praktijkonderwijs. Neem vooral ook een kijkje in de praktijklokalen horeca, dienstverlening & zorg, winkel- en logistiekmedewerker en de plantenkas voor het vak groen met aangrenzende techniekruimte. Daar wordt van alles georganiseerd. Het Rhedens De Tender ziet je graag op zaterdag 27 januari!

Het Rhedens Dieren

Vwo, havo, mavo, vmbo. Breed onderwijsaanbod, studiecentrum, cultuur, sport, dans en muziek én plusvarianten zoals podiumkunsten en Cambridge Engels.
Tijdens de open dag van Het Rhedens Dieren kun je onder andere de moderne werkplekken voor het vmbo bezoeken. Je komt alles te weten over extra praktijk- en theorievakken voor mavo én over de plusvarianten voor havo en vwo, zoals podiumkunsten en Cambridge Engels.

Niet te vergeten het Extend-programma, met leermogelijkheden (voor iedereen) op het gebied van muziek, toneel en dans. Of het studiecentrum, voor ondersteuning of verdieping op bepaalde vakgebieden. Vanaf augustus 2018 kun je op Het Rhedens Dieren ook terecht voor de havo/vwo-bovenbouw. Maar natuurlijk is er naast leren nog veel meer te doen op Het Rhedens Dieren. Bezoek deze open dag en je ontdekt het allemaal!

Het Rhedens Rozendaal

Gymnasium, atheneum, havo. havo-/atheneum-dakpanklassen en atheneum-/gymnasiumklassen, diverse bèta-activiteiten, tekenen en muziek als eindexamenvak, lyceum, maatwerk, kenniscreatie. Kom tijdens de open dag alles te weten over Studium Generale, een verrijkingsprogramma met diverse cursussen en activiteiten zoals programmeren, wiskunde D en filosofie. En zie en hoor wat je bij de vakken technologie, formeel denken en filosofie in de eerste klas allemaal leert.

Ontdek het brede aanbod exacte vakken en leer meer over onze samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen en de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Ze vertellen je over kenniscreatie, waarbij je wordt uitgedaagd om op andere manieren naar dingen te kijken en zo nieuwe kennis en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Tijdens de open dag kom je ook alles te weten over de vele boeiende extra’s zoals cultuurreizen, muziekgroepen, theatervoorstellingen en diverse internationale wedstrijden waar je als leerling aan kunt meedoen. Denk en praat jij graag mee over het onderwijs dat je krijgt op school? Leerlingbetrokkenheid vindt Het Rhedens Rozendaal ook erg belangrijk. Tot 27 januari!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen