Carol van Eert leest voor op OBS de Rheder Enk tijdens de Nationale Voorleesdagen

GEMEENTE RHEDEN – Traditiegetrouw startte de Nationale Voorleesdagen met een Voorleesontbijt. Nieuwbakken burgemeester Carol van Eert las voor op de Openbare Basisschool Rheder Enk, peuters konden in de Bibliotheek Dieren in hun pyjama aanschuiven voor het ontbijt. In de bibliotheken Rheden, Velp konden peuters en hun ouders deelnemen aan een voorleesfeestje.

Voorleesontbijt

Op 24 januari startte het Voorleesontbijt om 9.15 uur met een lekker ontbijt, waarna er wordt voorgelezen. In Bibliotheek Dieren las wethouder Constans Pos voor voor uit het Prentenboek van het jaar “Ssst! De tijger slaapt”. Samen met de peuters probeerde de wethouder de tijger in slaap te houden. Maar of dat is gelukt…?

Rheder Enk

De school en kleuters zijn supertrots dat burgemeester Carol van Eert, kort na zijn installatie als burgemeester van de gemeente Rheden, de school heeft bezocht. Ze hebben genoten van het prentenboek “Ssst de tijger slaapt”, dat voorgelezen werd door de burgemeester. Het was geweldig, de kleuters hebben genoten en ervaren hoe leuk voorlezen is!

Nationale Voorleesdagen Nationale Voorleesdagen Nationale Voorleesdagen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen