Junglebook thema van schoolmusical Het Rhedens Dieren

Foto:

DIEREN – Donderdag 29 maart 2018 presenteren leerlingen van Het Rhedens Dieren een spetterende musical in Theothorne. De productie die dit jaar wordt opgevoerd is ‘Junglebook’.

Soort zoekt soort, zeggen ze weleens. Maar dat geldt niet voor Mowgli! Zij is als mensenjong opgegroeid bij de wolven in de jungle van India. Maar nu zit de tijger Shere Kan achter haar aan. Hij haat mensen! Mowgli kan niet bij de wolven blijven….wat nu? Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de musical Junglebook!

In de afgelopen jaren is het schooltoneel op Het Rhedens Dieren uitgegroeid tot een heuse musicalgroep die elke week repeteert en waar steeds meer nieuwe leerlingen op afkomen. Leerlingen uit alle leerjaren en van alle afdelingen doen mee. Ze dansen, spelen toneel en verzorgen de muziek. Ook achter de schermen doen ze veel: van meehelpen met het decor bouwen tot het schminken van de toneelspelers.

Op woensdag 28 en donderdag 29 maart zijn de voorstellingen van de schoolmusical Junglebook. De voorstellingen voor leerlingen, docenten, ouders en andere geïnteresseerden starten om 19.30 uur in Theothorne. Kaartjes zijn vanaf maandag 19 maart verkrijgbaar tijdens de grote pauzes in de aula van Het Rhedens Dieren. De kaartjes kosten slechts € 3,- per stuk.

Naast deze 2 avondvoorstellingen hebben ze ook dit jaar een speciale voorstelling voor de groepen 8 van verschillende basisscholen in de omgeving. Op donderdagmiddag 29 maart 2018 zijn zij welkom in Theothorne om naar de musical te kijken en daarna vragen te stellen aan de leerlingen die meedoen. Dit kan door scholen gebruikt worden als introductie van de eigen schoolmusical.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen