Adverteren op Rheden.nieuws.nl

Foto: rheden.nieuws.nl

Rheden.nieuws.nl is niet compleet zonder advertenties van winkeliers, winkeliersverenigingen, netwerkclubs, bedrijven en instellingen uit onze gemeente.

Adverteren

Ook deze advertenties zorgen immers voor informatie waar inwoners behoefte aan hebben. Uw deelname draagt bij aan de veelvuldige actieve vulling en promotie van onze website. Samen zorgen we daarmee voor bekendheid van belangrijk en soms gewoon leuk nieuws en alle bruisende activiteiten in onze gemeente.

Evenementen

Zo is het voor bedrijven en commerciële instellingen mogelijk om hun evenementen te plaatsen in onze evenementen agenda. Het plaatsen van commerciële nieuwsberichten kan ook tegen een zeer aantrekkelijk tarief, waarbij we je evenement ook delen onder onze Facebook- en Twittervolgers, en Google+.

Nieuwsberichten

Een advertorial of een redactioneel stuk is een nieuwsbericht waarin jij je producten, merk en/of diensten kunt tonen aan de wereld. Heb je geen eigen geschreven materiaal? Dan kunnen wij een redactioneel stuk voor je opmaken. Of je kunt gebruik maken van het ‘ik schrijf mee’ formulier; https://rheden.nieuws.nl/schrijf-je-mee/

Banners

Onze banner adverteerders hebben altijd een streepje voor. Naast dat zij bij ieder evenement, nieuwsbericht of pagina getoond worden, krijgen zij ook de mogelijkheid om hun bedrijf extra onder de aandacht te brengen in veel gevallen zelfs zonder extra kosten.

De berichten op onze site en Facebookpagina worden wekelijks-dagelijks gelezen. En met 8000+Facebook likes hebben we meer fans dan andere media die toegespitst zijn op nieuws uit onze gemeente en omgeving. Onze website Rheden.nieuws.nl wordt wekelijks duizenden keren bezocht door jong en oud. Grote kans dat tussen deze bezoekers ook geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf, merk of vereniging.

Ja, ik wil adverteren!

Voor meer informatie over adverteren kunt u contact opnemen met sales van Rheden.nieuws: Dolf Verschuren 06-40 25 38 46

adverteren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen