MHC Dieren verhuist naar volledig nieuw hockeycomplex

Foto: hockey

DIEREN – MHC Dieren opent op zaterdag 3 maart 2018 een volledig nieuw hockeycomplex aan de Imboslaan 2A in Dieren. De officiële opening wordt namens de Gemeente Rheden verricht door burgermeester Carol van Eert en Mark Pel vertegenwoordigt de Koninklijke Nederlandse Hockeybond.

Dit gebeurt in aanwezigheid/het bijzijn van alle leden, ouders van jeugdleden en oud-leden van MHC Dieren, alle betrokkenen en overige belangstellenden. Naast de officiële opening zijn er tal van sportieve activiteiten. Om 14.00 uur vindt de openingshandeling plaats.

Het komt niet vaak voor dat een hockeyclub volledig verhuist naar een nieuwe terrein. Hockeyclub MHC Dieren was sinds 1963 gehuisvest aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren, waar jarenlang met veel plezier gespeeld is. De laatste jaren was de capaciteit niet meer toereikend en het onderkomen niet meer geschikt. Met de verhuizing naar het nieuwe complex is MHC Dieren klaar voor de toekomst.

Jos Wortelboer, voorzitter MHC Dieren: ‘Een splinternieuw clubhuis met een hoog- en een laaggelegen veld, op een van de meest bosrijke plekken van Dieren, dat is iets waar wij als club ontzettend blij mee en trots op zijn. De nieuwe accommodatie en de velden en bijbehorende uitstraling geven de juiste invulling waar wij van MHC Dieren als gezellige familieclub voor staan’.

Op 3 maart zijn er naast de officiële opening tal van andere activiteiten. Zo is er voor alle jeugdleden een clinic die gegeven wordt door meervoudig international Björn Kellerman, nu spelend voor SV Kampong. Daarnaast is er een wedstrijd tussen Dames 1 van MHC Dieren en de Nederlandse Dames Masters 45+. Zij zijn onlangs Europees kampioen geworden. Sandra den Hoed, MHC Dieren lid van het eerste uur, maakte daar ook deel van uit .

Uiteraard is er op 3 maart ook ruim de gelegenheid om zelf de nieuwe velden te proberen en het clubhuis te bewonderen onder het genot van een drankje.

MHC Dieren nodigt voor deze dag alle oud-leden, ouders van jeugdleden en overige belangstellenden uit om vanaf 13.00 tot 17.00 uur deze feestelijke dag samen te beleven. Voor meer informatie over het programma op 3 maart of hockeyclub MHC Dieren, bezoek www.mhcdieren.nl

MHC Dieren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen