Concert Vocaal Ensemble Omnitet uit Nijmegen in Dorpskerk Rheden

Foto: Vocaal Ensemble Omnitet

RHEDEN – Het Vocaal Ensemble Omnitet uit Nijmegen zal op zondagmiddag 25 februari 2018 om 15.30 uur, het vijfde concert in de winterserie 2017-2018 in de Rhedense Dorpskerk verzorgen.

Vocaal Ensemble Omnitet

Het ensemble, dat opgericht werd in 2002, is een veelzijdig, semiprofessioneel vocaal ensemble dat muziek zingt uit alle stijlperiodes van de klassieke muziek, van werken van Vivaldi en Bach, opera’s van Mozart tot het romantische lied en muziek uit de 20e eeuw. Het ensemble bestaat uit twee sopranen, twee mezzosopranen, een tenor, twee bas-baritons en een pianist. Acht musici, ieder met een eigen muzikale achtergrond en ervaringen, allen met een passie voor de muziek en uiterst gedreven om hun publiek het beste te geven.

Altijd gevarieerde en aansprekende programma’s

Het ensemble geeft jaarlijks vele concerten voor uiteenlopende gelegenheden. Sinds de oprichting was Omnitet tientallen keren te horen bij huisconcerten, tentoonstellingen en andere festiviteiten en in concertseries, altijd met gevarieerde en aansprekende programma’s.

Programma

Op het programma van het concert, en wat in verschillende samenstellingen wordt gegeven, staan werken van ondermeer Mozart, Händel, Schubert, Puccini, Bernstein, Brhams, Shostakovich alsook Andrew Lloyd Webber. Pianist Franks Leurs zal deze middag “Les baricades mistérieuses” van Francois Couperin vertolken.

Informatie

Het volledige programma kunt u vinden op de website van Groep X: www.groepx.nl. Voorafgaand aan het concert kunt u koffie/thee drinken. De toegang tot het concert vrij. Er wordt wel een collecte gehouden.

Op 25 maart zal de concertserie verder worden vervolgd door het Velps Kleinkoor.

 

article
114466
Het ensemble, dat opgericht werd in 2002, is een veelzijdig, semiprofessioneel vocaal ensemble
RHEDEN – Het Vocaal Ensemble Omnitet uit Nijmegen zal op zondagmiddag 25 februari 2018 om
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/114466/concert-vocaal-ensemble-omnitet-nijmegen-dorpskerk-rheden/
2018-02-12T17:52:36+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/02/12175131/Vocaal-Ensemble-Omnitet-2018.jpg
Dorpskerk Rheden, GroepX, Nijmegen, Rheden, rheden.nieuws.nl, Velps Kleinkoor, Vocaal Ensemble Omnitet
Nieuws