Gratis speelgoed bij Speelstoet in Dieren

Foto: Speelstoet

DIEREN – Speelstoet opent woensdagmiddag 21 februari haar deuren voor speelgoed uitgifte in Dieren.

Speelstoet is opgericht door een aantal enthousiaste vrijwilligers in samenwerking met Volkshuisvesting Arnhem en Siza. Kinderen/gezinnen die in het bezit zijn van een Gelrepas of een doorverwijzing van een instantie of hulpverlener kunnen bij Speelstoet gratis (tweedehands) speelgoed uitzoeken.

Een speelgoedwinkel zonder kassa dus.

Bij Speelstoet kunnen kinderen uit gezinnen die het financieel wat moeilijker hebben, drie keer per jaar, gratis speelgoed halen. Siza, zorgorganisatie voor mensen met een handicap, is sinds de oprichting bij de Speelstoet betrokken. Cliënten van Siza beheren verschillende innamepunten, waar zij het speelgoed verzamelen, sorteren, schoonmaken en indien nodig repareren.

Het speelgoed wordt vervolgens verspreid over de uitgiftepunten in Arnhem, namelijk in Eilandstaete in Malburgen,MFC de Wetering op de Geitenkamp, Speelstoet Arnhem-Zuid Zeelandsingel 40 Arnhem , De Wambeek in Velp & Het Duynhuis in Dieren

Speelgoed uitgifte voor het komende jaar zijn bekend!

Zie voor meer info; openingstijden en locaties de website www.speelstoet.nl

Bij Speelstoet Dieren in ’t Duynhuis kunnen kinderen op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur speelgoed komen uitzoeken!

Alle uitgiftes:
28 Maart, 25 April, 30 Mei, 27 Juni, 26 September, 24 Oktober, 21 November (Sinterklaas uitgifte voor ouders 10.30-14.30 uur).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen