Mysterieus ongeval na aanrijding ree opgelost!

Foto: Reinier Broeks

VELP/RHEDEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er een mysterieus ongeval plaats op het fietspad nabij het Blauwe Laantje in Velp, de betrokkene heeft zich gemeld.

Een jonge hardwerkende scooterrijder was onderweg op het desbetreffende fietspad naar huis toen er plotseling een ree voor zijn scooter sprong en hij die frontaal aanreed. De jongen maakte hierbij een flinke slipper en kwam tegen een boom onzacht en gewond tot stilstand.

“Niemand stopte en kwam mij helpen”

De jongeman heeft met een hoofdwond en een hersenschudding, 20 minuten naast zijn scooter gelegen, terwijl er diverse automobilisten en een strooiwagen passeerden. “Niemand stopte en kwam mij helpen. Ik ben uiteindelijk richting Velp gestrompeld en heb aangebeld bij een huis waar ik honden hoorde blaffen. De vrouw deed met enige tegenzin open en heeft de politie en ambulance gebeld.”

Hierna is de jongeman meegenomen naar het ziekenhuis en uiteindelijk opgehaald door zijn ouders. De politie is direct naar zijn ouders gereden om te melden dat de jongeman op de eerste hulp lag.

Schade als gevolg van een aanrijding met een ree is niet verzekerd

De jongeman kan zijn scooter als afgeschreven beschouwen, deze is total loss. Hij kan ook fluiten naar zijn verzekeringsgeld, want schade als gevolg van een aanrijding met een ree of ander wild, wordt NIET vergoed tenzij daar een speciale verzekering voor afgesloten is.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Meer weten over aanrijdingen met wild of andere dieren? Kijk dan op: http://www.wildaanrijding.nl/

Lees ook:

https://rheden.nieuws.nl/nieuws/114199/mysterieuze-aanrijding-met-ree-op-zutphensestraatweg-velp/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen