Succesvol Repair Café Velp

Foto: Repair Café Velp

VELP – Bij het Repair Café mag u defecte artikelen, die u onder uw arm mee kunt nemen, aanbieden voor een reparatie. Repair Café Velp startte 2018 met een persoonlijk record met maar liefst 37 reparaties die uitgevoerd konden worden. Daar zijn zowel de vrijwilligers als de gasten zeer blij mee.

Reparaties van fietsen, koffiezetters, van speelgoed tot kleding. Het is allemaal mogelijk. U kunt het overlaten aan één van de deskundige vrijwilligers of onder hun begeleiding zelf uw reparatie uitvoeren.
Ook voor kleine meubels (kastjes, stoelen) staan ze voor u klaar. De heren van de lijm-en plaktafel willen u maar al te graag helpen. Ze kunnen alles wat gelijmd moet worden voor u in elkaar zetten. Denk ook aan speelgoed of uw favoriete vaas waar een breukje in zit.

In verband met de veiligheid van de vrijwilligers mogen zij geen magnetrons en televisies repareren. Mocht u met een van deze apparaten meenemen, dan moeten zij u helaas weer naar huis sturen.

Door met uw kapot product naar het Repair Café te komen bespaart u kosten voor een nieuwe aanschaf en helpt u de afvalberg te verkleinen.

Reden genoeg om zaterdag 24 februari 2018 langs te komen voor een reparatie. De service is gratis (alleen eventueel gebruikte onderdelen kunnen in rekening worden gebracht). Het enige dat ze vragen is een vrijwillige bijdrage in het spaarvarken.

Het Repair Café is open vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. De laatste inschrijvingen zijn om 15.45 uur, zodat de vrijwilligers de tijd krijgen om een reparatie uit te voeren.

Repair Café Velp, Buurthuis de Poort – Heeckerenstraat 201 te Velp

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen