Met je oude föhn of spaarlamp een goed doel supporten

Foto:

RHEDEN – Inwoners van de gemeente Rheden die vanaf 21 april 2018 afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren op hun milieustraat, kunnen daarmee kans maken op een sponsorcheque van 1.000 euro.

Hoe meer zij inleveren, hoe groter de kans hiervoor een sponsorcheque van Wecycle te ontvangen voor een lokaal goed doel. De gemeente moet vóór 14 april de keuze voor het lokale goede doel doorgeven.

Indien de gemeente geen keuze maakt, is de lokale Oranjevereniging het goede doel. In meerdere gemeenten doen inwoners suggesties aan hun gemeente voor het goede doel of vraagt de gemeente aan inwoners om suggesties.

Wie op de gemeentelijke milieustraat e-waste inlevert, kan ter plekke met een smartphone inchecken op de Wecycle-actiesite. GPS (Global Positioning System) stelt vast of de inwoner echt op de milieustraat is.

Hiermee kan de inwoner punten scoren voor het lokale goede doel. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, ontvangen van Wecycle een sponsorcheque van €1.000,- voor het goede doel. De actie loopt tot en met 31 augustus. Meer informatie: wecycle.nl/inleveren.

Meer inzamelen
De inzamelactie in de gemeente is gericht op het inleveren van vooral afgedankte kleine elektrische apparaten en spaarlampen op de milieustraat. Deze producten worden nog vaak vergeten bij het bezoek aan de milieustraat of weggegooid.

 

Wecycle

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen