MHC Dieren verhuisde naar het nieuwe hockeycomplex

DIEREN – MHC Dieren opende zaterdag 3 maart haar gloednieuwe hockeycomplex, burgemeester Carol van Eert had de eer de handeling te mogen uitvoeren door met een klap op de gong het gebouw officieel als geopend te verklaren, onder gejuich van de vele aanwezigen leden, oud-leden, sponsoren, directie en andere genodigden.

Na een lange periode van voorbereidingen en bouwwerkzaamheden was het dan zover, de verhuizing van MHC Dieren van de Admiraal Helfrichlaan waar ze sinds 1963 gehuisvest waren, naar het prachtige en ruime hockeycomplex aan de Imboslaan 2a in Dieren.

Welkom:

Voorzitter Jos Wortelboer heette iedereen van harte welkom en in het bijzonder burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden. Na zijn toespraak nam Mark Pel, vertegenwoordiger van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond, het woord, hij feliciteerde de club met haar fantastisch complex maar ook de club zelf, hij durfde te zeggen; “de grootste en gezelligste club van Gelderland heb ik me laten vertellen, en met meer dan 400 leden moet het ook wel goed zitten”.

Gemeente:

Burgemeester Carol van Eert feliciteerde club met haar mooie onderkomen, de hockeyclub is hem niet vreemd, zelf heeft hij jaren gespeeld bij een club beneden de Waal. Zijn zoon speelt ook hockey en heeft onlangs nog tegen MHC gespeeld, ‘de uitslag daarvan laat ik maar in het midden, grapte hij.

Sportieve activiteiten:

Voor de jeugdleden was er een clinic door meervoudig International Björn Kellerman, daarnaast was er een wedstrijd tussen de dames 1 van MHC Dieren en de Nederlandse Dames Masters 45+. Natuurlijk kon men zelf de nieuwe velden ook uitproberen, en het gebouw bewonderen onder het genot van een hapje of drankje.

De middag duurde van 13.00 tot 17.00 uur en werd druk bezocht.

'
gallery
115535
Officiële opening van het nieuwe hockeycomplex van MHC in Dieren
DIEREN – MHC Dieren opende zaterdag 3 maart haar gloednieuwe hockeycomplex, burgemeester Carol van Eert had
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/115535/mhc-dieren-verhuisde-naar-het-nieuwe-hockeycomplex/
2018-03-04T13:25:54+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/03/04125928/Imboslaan-3-3-18-011.jpg
Björn Kellerman, Dieren Hockeyclub, MHC Dieren, rheden.nieuws.nl
Foto's, Nieuws, Sport