Gezellige maandagmiddag met activiteiten in “De Ulenpas“ te Velp

VELP – Wekelijks zijn er op maandagmiddag gezellige activiteiten in de recreatiezaal van “De Ulenpas“ aan de Korte Wal te Velp, deze worden georganiseerd door vrijwilligers.

Al jaren verzorgen vrijwilligers Riekie Terbeesten en Ria Elderman met andere vrijwilligers, activiteiten op de maandagmiddag voor bewoners van De Ulenpas en haar buurtbewoners.

Zo kan men biljarten, sjoelen, klaverjassen en er is een handwerkgroep van zo’n 12 vrouwen waarbij gehaakt, gebreid en/of geborduurd wordt. Aan een andere tafel kan men bijvoorbeeld kaarten maken maar er kan natuurlijk ook samen gezellig gekletst worden. Niets moet, alles mag. De middag begint rond 13.00 uur en eindigt om 16.30 uur

Het is iedere week gezellig druk in de recreatiezaal met zo’n 80 tot 95 bezoekers en er kunnen nog wel mensen bij, vooral de klaverjassers zoeken nog enkele spelers.

Voor de koffie of thee betaalt men €0,50 en als je lid wordt, betaalt men €1,– contributie per week. Hiervan wordt met Pasen en Kerstmis een broodmaaltijd aangeboden. En als er iemand jarig is of er is een andere feestdag zoals bijvoorbeeld Koningsdag dan zorgt de organisatie voor een gebakje bij de koffie of wat anders lekkers.

Afgelopen maandagmiddag was er voor alle aanwezigen een heerlijk Chinees buffet klaar gemaakt door Restaurant de Blue Lotus uit Velp. Tafel voor tafel konden de mensen langs het buffet lopen en pakken wat men lekker vond. Het was weer een geslaagde middag maar het gaat vooral om de gezelligheid samen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen