Benefietconcert Lions Rheden door Thomassen Mannenkoor voor Scouting Rheden

Foto: Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Lionsclub Rheden bestaat 50 jaar en heeft in dat kader het Thomassen Mannenkoor bereid gevonden op vrijdag 23 maart om 20.00 uur geheel belangeloos in Kerk op Steeg, Hoofdstraat 15, De Steeg een concert te verzorgen.

Thomassen Mannenkoor

Het Thomassen mannenkoor zingt alle liederen a capella onder leiding van dirigent Piet Cnossen uit De Steeg. Er wordt een afwisselend programma ten gehore gebracht, variërend van koorklassiekers als Dostoino Est en Die Nacht tot moderner werken als Yesterday en Sloop John B.

Lionsclub Rheden

De jubilerende Lionsclub Rheden organiseert evenals voorgaande jaren een benefietconcert, waarmee ook dit jaar weer een goed doel uit het werkgebied van de club wordt gesteund. Scouting Rheden, dat op zoek moet naar een nieuw clubgebouw, zal de netto-opbrengst uit dit concert ontvangen als bijdrage in de te maken kosten van nieuwe huisvesting.

Entreekaarten voor het concert kosten €5,– en na afloop van het concert zal nog een geldinzameling plaatsvinden ten behoeve van het dit jaar gekozen goede doel, Scouting Rheden.

Voorverkoop van kaarten vindt plaats via leden van de scouting en de Lionsclub Rheden, maar ook bij Boekhandel Jansen & De Feijter in Velp, The Read Shop in Rheden en Verdonk Optiek in Dieren.

Resterende kaarten worden verkocht bij de ingang van de kerk, die vrijdag 23 maart vanaf 19.30 uur geopend is.

Kijk voor meer informatie ook op:

article
116032
De jubilerende Lionsclub Rheden organiseert evenals voorgaande jaren een benefietconcert, ditmaal met het Thomassen Mannenkoor
RHEDEN – Lionsclub Rheden bestaat 50 jaar en heeft in dat kader het Thomassen Mannenkoor
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/116032/benefietconcert-lions-door-thomassen-mannenkoor-voor-scouting-rheden/
2018-03-09T15:15:31+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/03/09145412/thomassen_foto.jpg
Benefietconcert, Lions Rheden, Scouting Rheden, Thomassen Mannenkoor
Nieuws