koffieklets met klassiekers bij het gemeentehuis in de Steeg

DE STEEG – De Tractoren uit Spankeren en Dieren waren de eerste aanwezig van rond de 65 klassieke voertuigen die mee deden aan de koffieklets met klassiekers bij het gemeentehuis in de Steeg.

Ondanks het sombere, maar uiteindelijke redelijke droge weer was de opkomst van deze statische koffieklets met klassieke voertuigen een succes. Ook waren er redelijk wat kijkers op het evenement afgekomen.

Dit keer waren de klassieke rijders te gast op de parkeerplaats van het gemeentehuis. De organisatie van Oranje Klassieker Rit Velp (OKRV) organiseerde de bijeenkomst in samenwerking met de gemeente Rheden en de Eerste Ellecomse Motoren en Automobiel Club.

Menig klassiek cabrio rijder kwam door het min of meer droge weer dan ook gewoon dakloos aan! Wat opviel was de grote diversiteit aan voertuigen, van een mooie jaren 80 Gazelle fiets, 3 motoren, een van Spijkstaal wagentje tot een heel nest “eenden” (voorjaar!) tot een Ferrari.

Al vroeg aanwezig was de afvaardiging uit Spankeren en Dieren met meerdere klassieke tractoren, erg leuk. Van Spankeren tot Arnhem waren deelnemers aanwezig. Voor de meeste klassieke rijders was dit evenement weer de eerste bijeenkomst van het nieuwe klassieker seizoen. Er waren dan ook veel accuverhalen en opstarten na de winterstop.

Veel rijders kennen elkaar van andere bijeenkomsten, het was een gezellig gemêleerd samenzijn van liefhebbers van klassiek vervoer.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie op: https://www.okrv.nl

 

gallery
116183
Tractoren uit Spankeren en Dieren waren de eersten…
DE STEEG – De Tractoren uit Spankeren en Dieren waren de eerste aanwezig van rond
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/116183/koffieklets-met-klassiekers-bij-het-gemeentehuis-in-de-steeg/
2018-03-12T12:53:30+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/03/12075047/20180311-Koffieklets-OKRV-2.jpg
klassiekers, koffieklets, OkRV, Oldtimers
Foto's, Nieuws