Genieten bij de Rhedense schaapskudde, ze kunnen uw steun goed gebruiken

RHEDEN – Door het prachtige weer was het bijzonder druk bij het Bezoekerscentrum in Rheden en de omgeving ervan, er waren zelfs extra verkeersregelaars ingezet om het (parkeer)verkeer in goede banen te leiden.

Veel mensen bezochten ook de Rhedense schaapskudde, sommigen om een lammetje te adopteren, anderen om een blik te werpen op al het vele nieuwe leven wat inmiddels ronddartelt in de schaapskooi. 
Mensen die een lammetje adopteren mogen even de kooi in om te kijken welk lammetje er geadopteerd wordt en natuurlijk ook om even de lammetjes te aaien, er zijn inmiddels al 40 lammetjes geadopteerd.
Er wordt ook warme chocolademelk met koek verkocht en sleutelhangers, dit alles komt ten goede van de schaapskudde. De schaapskudde is afhankelijk van deze inkomsten, hiermee kan men de kudde en de kooi in stand houden. 
De eerste twee lammeren, een tweeling zijn geboren op 3 februari, tot en met 23 februari, zijn er inmiddels 86 lammeren geboren.
Wilt u een gift of donatie doen? Een lammetje adopteren? Kijk dan op
http://www.schaapskudde.nl
Rheden Nieuws zal aanstaande zaterdagmiddag 1 maart enkele lammetjes adopteren en daar verslag van doen.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
2014-02-23-schaapskooi-en-schaapskudde-rheden016
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen