Company Funfair Markt op Het Rhedens Rozendaal

Foto: Het Rhedens Rozendaal

ROZENDAAL – Donderdag 29 maart bent u welkom op Het Rhedens Rozendaal voor de Company FunFair markt. Een festival met muziek, entertainment (o.a. goochelshow en loterij) en vele kraampjes met zelfgemaakte producten, hapjes en drankjes, bloemen, meubels, sieraden en meer.

Het bijzondere aan deze markt is dat alles door leerlingen wordt gerund. 

De markt is onderdeel van Company FunFair, een tweedaags onderwijsproject over ondernemerschap. waarbij 4 havo leerlingen van Het Rhedens Rozendaal op een leuke en interactieve manier een onderneming starten.

Social media wordt gebruikt om reclame te maken en smartphones om een bedrijfsplan op te stellen en informatiemateriaal te bestuderen. Dit alles gebeurt met veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het project is een initiatief van stichting Cross Your Borders.

U komt toch ook?

Het is belangrijk dat er voldoende klanten zijn waaraan leerlingen hun producten of diensten kunnen aanbieden. Daarom is iedereen van harte uitgenodigd om op donderdag 29 maart tussen 12.00 uur en 14.00 uur naar Het Rhedens Rozendaal te komen (Kleiberglaan 1).

De opbrengst van de markt komt ten goede aan microkredietprojecten in ontwikkelingslanden.

Er kan met muntjes worden betaald, die met pin en contant geld te koop zijn. De opbrengst van de markt komt ten goede aan microkredietprojecten in ontwikkelingslanden.

markt

 

 

article
116274
Het bijzondere aan deze markt is dat alles door leerlingen wordt gerund
ROZENDAAL – Donderdag 29 maart bent u welkom op Het Rhedens Rozendaal voor de Company
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/116274/company-funfair-markt-op-het-rhedens-rozendaall/
2018-03-13T14:03:11+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2016/01/17145805/Het-Rhedens-Rozendaal.jpg
Company FunFair markt, festival, Het Rhedens, HetRhedens, hetrhedensrozendaal, markt, microkredietprojecten, Rozendaal, stichting Cross Your Borders, vo, voortgezetonderwijs
Nieuws