Extra informatiedagen 6 en 7 april Traverse Dieren

Foto: Traverse Dieren

DIEREN – Op vrijdag 6 april van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 7 april van 10.00 uur tot 17.00 uur is het informatiecentrum aan de Spoorstraat extra geopend.

Geen rondleidingen

Er zijn helaas geen rondleidingen op het terrein van Traverse Dieren of door de tunnel. De tunnel is nog in aanbouw in april, en uit veiligheidsoverwegingen is het daarom niet mogelijk de tunnel te bekijken.

Wat kunt u (onder voorbehoud) verwachten op die informatiedagen?

  • Er zijn heldere panelen in het informatiecentrum en op de ramen buiten met daarop alle omleidingen en alternatieve routes die nog komen in april, mei, juni, juli. Zo ziet u in één oogopslag waar u aan toe bent. Dieren blijft natuurlijk zo bereikbaar mogelijk dit voorjaar.
  • Er is een film over de definitieve situatie Traverse Dieren; dus de nieuwe routes voor auto’s, voetgangers en wandelaars. Daarbij laten wij kort zien hoe iedereen straks het beste van A naar B kan rijden, fietsen of wandelen.
  • Er is een korte film over de tunnel en alle specifieke zaken van de tunnel. We gaan zelf de tunnel in om dat te filmen.
  • Deze informatie (omleidingen, alternatieve routes, films) staat op 6 april om 10.00 uur op de website www.traversedieren.nl.

Medewerkers van Traverse Dieren leggen u tijdens de extra informatiedagen graag het verhaal over de omleidingen, de alternatieve routes, de nieuwe rijstromen en de tunnel helder en duidelijk uit. Er is alle tijd om uw specifieke individuele vragen te stellen. De organisatie staat klaar om u te ontvangen op 6 en 7 april!

Traverse Dieren

In Traverse Dieren werken provincie en gemeente aan het verbeteren van de doorgaande weg om de filedruk te verminderen. Het gehele gebied rond het station wordt verbeterd en veiliger gemaakt. Dit heeft een grote impact op Dieren en de inwoners waardoor weggebruikers gebruik moeten maken van alternatieve routes. De provincie en de gemeente werken nauw samen om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen