Paastombola in centrum Velp

Foto: BIZ Centrum Velp

VELP – De winkeliers in het centrum van Velp sluiten de paasacties op zaterdag 31 maart af met een Paastombola.

Tussen 11.00 en 16.00 uur is de Paashaas aanwezig in het winkelgebied van het centrum van Velp. Hij is die dag op pad met 400 chocolade eieren, die worden uitgedeeld aan de bezoekers van het centrum. In 120 eieren zit een lotnummer verstopt, dat recht geeft op één van de vele prijzen, die door de Veelzijdig Velp winkeliers beschikbaar zijn gesteld.

Op de website staat de prijzenlijst. Bovendien staat er in de etalages van de winkeliers op welke lotnummers de beschikbaar gestelde prijzen zijn gevallen. Nog diezelfde dag kunnen de prijzen worden opgehaald.

Ook eindigen op de dag voor Pasen de twee andere lopende acties.

Raad het aantal eitjes

Zo kan in de etalage van Hoofdstraat 104 het aantal paaseitjes worden geraden met de kans om een reusachtig groot chocolade paasei te winnen. Tot 16.00 uur kunnen de deelnameformulier daar in de bus worden gedaan. Notaris de Kroon maakt vervolgens de winnaar bekend. In alle winkels in het centrum liggen de flyers met een invulstrook.

Zoek het gouden ei

Een waardecheque van € 50,00 ligt klaar voor degene die het gouden ei weet te vinden, daar een foto van maakt en die stuurt naar 06 241 66 241. Ergens in een etalage in het centrum is het gouden ei verstopt. In de loop van deze week worden er op de Facebookpagina van Veelzijdig Velp aanwijzingen gegeven waardoor het zoeken misschien wat eenvoudiger wordt. Aan deze wedstrijd kan ook tot 16.00 uur op 31 maart worden meegedaan. Bij meerdere juiste inzendingen beslist de notaris wie de winnaar wordt.

Handje Contantje

Iedere eerste zaterdag van de maand geeft Veelzijdig Velp € 150,- weg door een mysteryguest het centrum in te sturen. Vanwege het Paasweekend is deze maandelijkse actie een week vervroegd.

Tussen 14.00 en 16.00 uur kan het zomaar gebeuren dat de mysteryguest, vlak voordat u moet afrekenen, inbreekt met de mededeling dat hij of zij uw aankoop gaat betalen.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen