Stringtime Bluegrass-countryband bij Café d’Oranjeboom

Foto: Stringtime

VELP – Op zondag 15 april is het weer tijd voor de maandelijkse countrymiddag in Café d’Oranjeboom. Deze editie heeft Café d’Oranjeboom ‘Stringtime’ op het programma staan!

Stringtime is een Nederlandse Bluegrassband, welke is opgericht in het najaar van 2010. De muzikanten legden hierbij de focus op het spelen van prachtige bluegrass-muziek die niet erg bekend is, maar zeker een groter publiek verdient. Al binnen korte tijd was Stringtime op diverse bluegrass-evenementen te zien en te horen.

Stringtime is ook over de grens bekend, met optredens in onder andere Noorwegen, Duitsland en België. In 2015 heeft de band voor het eerst in de studio gewerkt aan het maken van een demo en in 2016 was de band te horen op het ‘European World of Bluegrass Festival’.

De band bestaat uit 5 gedreven muzikanten, met Laura ter Beek op viool en zang, Hans Kelderhuis op mandoline en zang, Wouter Pothoven op gitaar, Bert Hilberts op bas en zang en Jan Pals op 5-snarige banjo en mandoline.

Zoals altijd begint deze middag om 15:00 uur en zal de band spelen tot 18:00 uur, waarna het café tot 19:00 uur geopend blijft. De entree is gratis.

Iedereen is van harte welkom!

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.cafedoranjeboom.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen