Lenny Geluk, Tweede Kamerlid van het CDA, op bezoek in Ons Raadhuis

VELP – Op vrijdag 30 maart was mevrouw Lenny Geluk, Tweede Kamerlid van het CDA, op bezoek in Ons Raadhuis. Zij was er samen met Ellen van Ginkel, beleidsmedewerker van Verenso, de beroepsvereniging  voor specialisten ouderengeneeskunde.

Het was haar idee om mevrouw Geluk mee te nemen naar Praktijk Ouderenzorg Bertholet en Ons Raadhuis als voorbeelden van mooie ouderenzorg.

Er is veel belangstelling voor Ons Raadhuis omdat het een nieuw concept is voor ouderen (55+). Er zijn nog niet veel plekken in Nederland waar ouderen laagdrempelig terecht kunnen voor gezelligheid en aandacht , aan activiteiten en workshops deelnemen, elkaar ontmoeten en steunen. En waar ze ook met hun levensvragen terecht kunnen.

Er komen dan ook veel mensen in Ons Raadhuis kijken en daar is dit bezoek een voorbeeld van. Daarnaast houdt initiatiefneemster van Ons Raadhuis Esther Bertholet veel lezingen en presentaties in het hele land. Deze dag kregen de gasten een rondleiding in Ons Raadhuis en aten ze gezellig  mee bij de paaslunch.

Kijk voor meer informatie ook op: http://onsraadhuis.com/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

'
gallery
117596
CDA Tweede Kamerlid op bezoek bij Ons Raadhuis
VELP – Op vrijdag 30 maart was mevrouw Lenny Geluk, Tweede Kamerlid van het CDA,
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/117596/lenny-geluk-tweede-kamerlid-cda-op-bezoek-raadhuis/
2018-03-31T20:43:52+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/03/31203949/Lenny-Geluk-2e-kamerlid-Ons-Raadhuis-30-03-2018-7.jpg
55+, CDA, Ellen van Ginkel, Lenny Geluk, Ons Raadhuis, Ouderengeneeskunde, rheden.nieuws.nl, Tweede Kamer, Velp, Verenso
Nieuws, Politiek