Programma Koningsdag Rheden

Foto: Rheden voor Oranje

RHEDEN – Oranjevereniging Rheden voor Oranje heeft weer allerlei leuke attracties geregeld voor de Rhedense jeugd. Vanaf 11:00 kunnen zij komen spelen op het Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden.

Er is een onder andere een springkussen, een klimvuurtoren, biathlonschieten, een stormbaan en nog veel meer. Kinderen die graag een zakcentje willen bijverdienen kunnen zich nog opgeven voor de kleedjesmarkt; er zijn nog enkele plekken, maar, vol=vol.

Om 12:00 uur opent burgemeester Carol van Eert Koningsdag Rheden. Leden van de vrijwillige brandweer uit Rheden zullen de vlag hijsen en March & Showband Rheden speelt onder andere het Wilhelmus. ‘Discotheek’ Big Noise vrolijkt de dag verder op met het draaien van leuke muziek.

Op school krijgen de kinderen een flyer uitgedeeld met een bon om na de opening, tussen 12:30 en 13:30, bij de tent van RvO een gratis lunch af te halen met wat drinken.

De activiteiten van Rheden voor Oranje duren tot ongeveer 17:00.

Oranjevereniging Rheden voor Oranje

“Oh, enne, als de scholieren op de achterkant van hun flyer kijken, kun je alvast lezen over een leuke wedstrijd die tijdens de jaarmarkt op 27 mei gepland staat. Om een klein tipje van die sluier op te lichten, het begint met een “R” en eindigt op “odeowedstrijd”.”

Oproep:

Voor een aantal van de spelletjesactiviteiten kan Rheden voor Oranje nog wel een helpende hand gebruiken. Vind je het leuk om ook een bijdrage te leveren aan dit feest, stuur dan een bericht naar [email protected].

Programma Koningsdag Rheden

article
118617
Om 12:00 opent burgemeester Carol van Eert Koningsdag
RHEDEN – Oranjevereniging Rheden voor Oranje heeft weer allerlei leuke attracties geregeld voor de Rhedense
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/118617/programma-koningsdag-rheden/
2018-04-14T11:56:07+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/04/14115218/Koningsdag-Rheden-voor-Oranje0.jpg
biathlonschieten, Kleedjesmarkt, klimvuurtoren, Oranjevereniging, Rheden, Rheden voor Oranje, rheden.nieuws.nl, Sprinkussen, Stormbaan
Nieuws