Oud inwoner van Utopia Boyd bezoekt Phoenixx Velp

Foto: Phoenixx Broodplankje

VELP – Op 16 april heeft Boyd, een oud inwoner van het televisieprogramma Utopia, een bezoek gebracht aan Driestroomhuis Phoenixx in Velp. Op deze locatie wonen de bewoners geheel zelfstandig, maar kunnen ten alle tijden gebruik maken van de 24 uurs zorg die op het terrein aanwezig is.

Bij Phoenixx wonen en werken ook een aantal echte Utopia fans. Het idee om Boyd op de locatie uit te nodigen werd dan ook door iedereen erg enthousiast ontvangen.

Wat het bezoek extra bijzonder maakte was de speciale band die Boyd met Jan-Willem Zeuner, de eigenaar van Phoenixx, had. 15 jaar geleden was Jan-Willem namelijk werkzaam als groepsleider op de jeugdinstelling waar Boyd destijds ruim 2 jaar verbleef.

Samen hebben ze dus het een en ander met elkaar meegemaakt.

Tijdens dit weerzien, kon er eindelijk hartelijk worden gelachen om de fratsen die Boyd tijdens de diensten van Jan-Willem had uitgehaald.

Tijdens het bezoek aan Phoenixx heeft Boyd ook uitgebreid gesproken met een aantal bewoners. Ondanks dat hij hen vertelde over de moeilijke periode in zijn leven, was zijn benadering richting de bewoners erg positief. Zijn boodschap luidde dan ook:

“Denk goed na over de keuzes die je maakt en neem altijd eigen verantwoordelijkheid. Ga niet lui op de bank liggen, maar onderneem actie!”

Hij vond het mooi om te zien dat er voor deze kwetsbare doelgroep een goede woonvoorziening was waar ze de mogelijkheid krijgen om zich op hun eigen tempo en niveau te ontwikkelen.

Inmiddels heeft Boyd zich ontwikkeld tot een bekende en succesvolle tattoo artiest en verdient met deze werkzaamheden zijn boterham. Op verzoek van een aantal bewoners en personeelsleden van Phoenixx is nu afgesproken dat Boyd binnenkort opnieuw langskomt om op verzoek een aantal tatoeages te gaan zetten. Al met al dus een positief weerzien!

Lees ook:

https://rheden.nieuws.nl/nieuws/110543/velp-is-lunchroom-broodplankje-rijker/

article
118866
Een positief weerzien lunchroom Het Broodplankje
VELP – Op 16 april heeft Boyd, een oud inwoner van het televisieprogramma Utopia, een bezoek
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/118866/oud-inwoner-utopia-boyd-bezoekt-phoenixx-velp/
2018-04-17T14:29:59+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/04/17140833/Phoenixx-Broodplankje.jpg
Boyd, Driestroomhuis Phoenixx, Het Broodplankje, rheden.nieuws.nl, Utopia
Nieuws