Koningsdag in Rozendaal

Foto: Bonnie Verhagen

ROZENDAAL –  Ook in Rozendaal  is het aftellen begonnen om Koninsdag te vieren, de organisatie heeft een programma gemaakt voor jong en oud.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

13.30 uur: Officiële opening Koningsdag 2018 door de Burgemeester J.H. Klein Molenkamp, de voorzitter van de Oranjevereniging Marijke Gerritsen en de kinderburgemeester Jet van Doesburg.

13.45 uur: De heer Evert Jan Barten zal vervolgens het Wilhelmus zingen onder de muzikale begeleiding van de Koninklijke Rosendaalsche Kapel.

13.00 -16.00 uur: Kinderen kunnen hun oude speelgoed en andere spulletjes te koop aanbieden op een kleedje naast de kasteelvijver.

14.00 -17.30 uur: Voor de jongere kinderen staat er een spannend springkussen. Dit jaar ook ouderwets ringsteken op een ezeltje.
Voor de voetballiefhebbers is er doelschieten – hoe hard schiet jij hem op het doel?

14.00 -16.00 uur:  De jeugd vanaf ongeveer 8 jaar  kunnen dit jaar Kruisboog schieten! Daag elkaar uit. De hoogste score wint een prijs.

14.00 – 17.00 uur: Oudhollandse gazon spelen kunnen gespeeld worden. Als beloning een sticker en bij volle kaart een verrassing!

De Jazzsectie van de Koninklijke Rosendaalsche Kapel start met het spelen van hun repertoire.

  • DJ’s Abel en Friso zullen dit jaar voor gezellige en swingende muziek zorgen.
  • Er is een heuse Paardentram die ritjes verzorgd door Rozendaal.

Voor de inwendige mens wordt uiteraard gezorgd! Bier, wijn, fris, koffie en snoep zijn verkrijgbaar bij de consumptie- of dranktent op het feestterrein. Voor een broodje saté, hamburger, etc. moet u bij de tent van Gilde-slager J. Van Egmond zijn.

Voor een ijsje moet je zijn bij Maarten Liet!

De organisatie, bestuur Oranjevereniging Rozendaal, hoopt op een mooie, zonnige en gezellige Koningsdag en zien u graag op het voorterrein van kasteel Rosendael op vrijdag 27 april.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen