Is jouw organisatie privacy-proof?

Foto: .

RHEDEN/ROZENAAL – Eind mei gaat de aangescherpte privacywetgeving van kracht. Is jouw organisatie daar al klaar voor? Het Loket Vrijwilligerswerk verzorgt in samenwerking met de Doesburg Rhedense Uitdaging een kennis-sessie over AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Juriste Daniëlle Radstake (www.mevrouwdejuriste.nl) en ICT-beveiligingsspecialist Gerbrand van Noort (C&ES) helpen tijdens deze informatiebijeenkomst graag vrijwilligers op weg door de wereld van deze privacywet.

Gedurende de avond krijgen organisaties goed inzicht in de veranderingen in deze wet; Leren zij hoe de nieuwe regels toe te passen in de eigen organisatie en ontvangen zij handreikingen om concreet aan de slag te gaan. Met deze avond hoopt de Doesburg Rhedense Uitdaging samen met het Loket Vrijwilligerswerk dat de complexiteit voor vrijwilligersorganisaties is teruggebracht tot hanteerbare proporties.

Diverse organisaties zijn mogelijk al druk bezig zijn geweest met deze wet. Fijn als zij hun ervaringen kunnen delen waardoor anderen zich geholpen voelen.

Aanmelden:

De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en wordt gehouden in zalencentrum Theothorne te Dieren op woensdagavond 16 mei . Van tevoren aanmelden kan tot 12 mei, het liefst met maximaal twee personen per organisatie. Mochten er specifieke vragen zijn dan is het prettig deze bij de aanmelding te benoemen.

Aanmelden kan via het mailadres [email protected] Deelname aan de avond is gratis, mede dankzij de maatschappelijke betrokkenheid van Daniëlle Radstake en Gerbrand van Noort.

Voor meer info: Loket Vrijwilligerswerk – Maud van Braam: tel.: 06 115 946 70; mail: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen