Steel Dopper nu ook in Velp

Foto:

VELP – Deze stoere, robuuste design waterfles is nu ook te koop in Velp. Wereldwinkel Velp verkocht de gekleurde versies van deze praktische waterflesjes al langer en heeft nu ook de “grote broer” in huis. De inhoud van de nieuwste versie van de Dopper is 800 ml en hij kost € 27,50.

Heerlijk kraanwater
Dit handige waterflesje is niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam en goed voor je portemonnee: kraanwater is echt goedkoper dan mineraalwater, terwijl de eisen die aan kraanwater worden gesteld hoger zijn dan die aan mineraalwater. 
Beperken plastic afval
Bovendien draag jij je steentje bij aan een beter milieu door voor een hervulbare drinkwaterfles te kiezen: minder plastic flessen betekent minder afval. In Nederland alleen al worden per dag meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Voor het maken van een plasticflesje is 1 liter water en een kwart liter olie nodig  is. Al die lege flesjes belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee waar ze een plastic soep vormen. In deze soep drijft 100 miljard kilo plastic. In de vijf grote oceaangebieden waar dit afval zich concentreert zit 36 keer meer plastic dan plankton.
 
Goed doel
Met de aanschaf van een Dopper fles doe je ook nog iets voor het goede doel: Dopper investeert 10% van haar netto omzet in drinkwaterprojecten in Nepal en educatieprogramma’s over water en plastic afval. Schoon drinkwater is namelijk lang niet overal zo vanzelfsprekend als hier in Nederland.
Voor het gemak de voordelen van de steel Dopper op een rij:
  • Inhoud: 800 ml (Dopper Original is 500 ml)
  • Materiaal: roestvast staal en een kunststof drinkbekertje
  • Kan in de vaatwasser tot 65 °C
  • BPA (weekmakers) vrij
  • Food Approved keurmerk
  • Ondersteuning waterprojecten.
Het verkoopadres van alle Doppers in Velp is de Wereldwinkel aan Hoofdstraat 41.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
steeldoppersdrink
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen