Madierodam, de huttenbouwweek in Dieren

Foto:

DIEREN – Madierodam staat dit jaar in het teken van ‘terug naar de middeleeuwen’! Met leuke activiteiten voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 uit Dieren.

De leukste week van Dieren, Madierodam, de huttenbouwweek!

Madierodam wordt gehouden in de laatste week van de zomervakantie, van maandag 13 augustus tot vrijdag 17 augustus.
In deze week worden er hutten gebouwd, geknutseld, spelletjes gedaan, workshops gegeven, is er een sportdag en nog veel meer!

Op woensdag 23 mei van 16:00 tot 21:00 uur kan men zich inschrijven bij de Oase, Ericaplein 1 in Dieren. Tevens is er een tweede mogelijkheid tijdens de jaarmarkt op zaterdag 30 juni.

De kosten voor deze week bedragen € 20,00 voor de maxi’s, vanaf groep 3, en zij zijn dan welkom vanaf 8:30 tot 16:00 uur, en op de vrijdagmiddag tot 13:00.

Voor de kinderen uit groep 7 & 8 bestaat er weer de mogelijkheid om donderdagnacht in hun zelf gemaakte hut te komen slapen, indien het weer het toelaat. Zij gaan dan om 16:00 uur naar huis en de organisatie ziet ze graag na het avondeten tussen 18:30 en 19:00 uur terug.

De mini’s, groep 1 & 2, zijn welkom van 08:30 tot 13:00 uur, en hiervoor bedraagt het inschrijfgeld € 15,00.
Tijdens het inschrijven wordt u gevraagd om het inschrijfgeld gelijk contant te voldoen. Bent u in het bezit van een ‘Gelrepas’? Dan ontvangt u 50% korting!

Hulp van ouders

Om dit alles in goede banen te laten verlopen vragen zij ouders om per ingeschreven kind minimaal 1 dag in het weekend, voor of na, of tijdens de Madierodamweek te komen helpen.

Op de vrijdagavond sluiten zij deze prachtige week af met een gezellige feestavond waarop ook alle ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden welkom zijn.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op http://www.madierodam.net/ en op de Facebookpagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen