Plantjesmarkt en bloemschikken in Eerbeek

Foto: Groei & Bloei

REGIO – Groei & Bloei organiseert een kleinschalige plantjesmarkt achter het huis in de tuin van Gerrit en Tineke Mäkel in Eerbeek.

Ook Els Keurentjes van de voormalige Kwekerij Overhagen in Velp is aanwezig met een collectie van haar planten. Een aantal leden van Groei & Bloei dat bovengemiddeld goed is in zaaien, stekken en kweken van planten, biedt hun waren aan.

Deze enthousiaste leden vinden het vaak een uitdaging de meer bijzondere planten te kweken. Voor de bezoekers een kansje om voor een zacht prijsje in het bezit te komen van planten, die u niet zo snel in een tuincentrum zult aantreffen.

Het aanbod van planten is het heel gevarieerd: éénjarige en vaste planten, kuipplanten, schaduwplanten, pompoen- en tomatenplantjes, enz.

Ali Bosveld en Marjo de Jager gaan bloemschikken en u kunt één van die mooie bloemstukken kopen.

In de super diervriendelijke tuin, waar veel in bloei zal staan, kunt u rondwandelen en genieten. Voor de bijen en hommels, die tegenwoordig in de media terecht veel aandacht krijgen, is er door de langdurige bloei van verschillende planten vanaf het vroege voorjaar tot in de late herfst veel voedsel en nestgelegenheid aanwezig.

Behalve de vele vogels maken hommels gebruik van de nestkastjes en andere verborgen plekjes om een nest te maken. Reeën liggen regelmatig in de tuin te slapen, maar tijdens de opening zullen ze zich wel snel uit de voeten maken.

Als het weer meewerkt, dan wordt het zeker weer een heel gezellige dag.

  • Wanneer: Zondag 27 mei van 13.00 tot 17.00 uur.
  • Entree: gratis.
  • Locatie: Charlotte van Bourbonlaan 24, 6961 ER Eerbeek.
article
120364
Voor een zacht prijsje bijzondere planten
REGIO – Groei & Bloei organiseert een kleinschalige plantjesmarkt achter het huis in de tuin van Gerrit
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/120364/plantjesmarkt-en-bloemschikken-in-eerbeek/
2018-05-15T12:44:19+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/05/15123848/Groei-en-Bloei-Eerbeek.jpg
Bloemschikken, Eerbeek, Groei & Bloei Veluwezoom, Plantjesmarkt, rheden.nieuws.nl
Nieuws