Avondvierdaagse in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Dit jaar organiseert wandelvereniging w.s.v. Steeds Voorwaarts samen met de carnavalsvereniging de Blaospiepkes voor de allerlaatste keer de avondvierdaagse.

Deze wordt gehouden van 5 t/m 8 juni 2018. De deelnemers kunnen 5 of 10 km lopen.

De start is vanaf het ‘Akkertje’, bij de speeltuin in de Doctor van de Feltzlaan in Velp, er kan vanaf 18.00 uur gestart worden. Op vrijdag is de intocht vanaf de Van spaenallee, daar vandaan gaan de deelnemers met muziek naar de finish in de Dr van de Feltzlaan.

De kosten zijn bij voorinschrijving € 5,50 met medaille en  € 2,50 euro zonder medaille. Aan de start op dinsdagavond zijn de kosten € 6,50 met medaille en  € 3,00 zonder medaille.

Er zijn nog steeds mensen die zonder betaling meelopen, iets dat de organisatie zeer betreurt omdat er ook kosten worden gemaakt voor onder andere vergunningen en andere zaken’.

Je kunt vanaf nu inschrijven bij: J. Rijkers, President Kennedylaan 127 6883 AE in Velp, tel. 0624940175 (wel graag even van te voren bellen wanneer je langs wilt komen want dan is er iemand om je te ontvangen).

De wandelvereniging Steeds Voorwaarts wordt opgeheven, zij hebben heden te weinig leden om de vereniging en de organisatie voor de vierdaagse voort te zetten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen